Ontwikkeling van het team door praktisch leiderschap en participatie. Ontwikkelen van inzicht in persoonlijk leiderschap, conflict hantering en effectieve besluitvorming. Scheppen van een cultuur van team werk en continue verbetering.

 

Scheppen van een klimaat voor het verbeteren van vaardigheden. Bouwen van een talentvol, kundig en multi-inzetbaar team. Integratie van prestatie management gericht op het behalen van de doelstellingen van de organisatie.

 

Identificeren en definiëren van alle waarde eisen van de klant. Aaneen sluiten van waarde indicatoren over de gehele waarde keten. Verbeteren van de prestatie van de waarde keten door win-win samenwerkingsverbanden met interne en externe leveranciers en klanten. Implementatie van continue verbeter initiatieven door het betrekken van klanten en leveranciers.

 

Scheppen van een cultuur gericht op uitstekend presteren. Vergroten van inzicht in persoonlijke motivatie en de invloed hiervan op de prestatie. Ontwikkelen van gedrag gericht op beheersbaarheid. Samenstellen van persoonlijke ontwikkel plannen.

Comments are closed.